PARETS DE SUCRE
 
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
   
CARACTERÍSTIQUES
PRAT --- PARETS DE SUCRE
Situació: Costa Daurada.
Població: Alcanar, (Les Casas d'Alcanar).
Adreça: Avinguda Marjal, 52.
NÚM. Persones: 8.
Dormitoris: 4.
C una: Opcional, Sí.
Animals domèstics: No.
Piscina: Sí.
Pista de Tenis: Possibilitat d’accedir a clubs de tenis de la zona.
Bicicletes: Lloguer de bicicletes opcional.
LA VIVENDA

Les Cases d’Alcanar: 
Els Cases d’Alcanar: 
La vivenda es construeix en una àrea urbana, dins d’una àrea rural, amb els avantatges que suposa de tranquil·litat d’esta àrea residencial. El residència està prou prop a la N-340 com per a estar ben comunicada i prou lluny com perquè no molesta. 
Antiga casa rural rehabilitada en el 2005, amb una parcel·la de 1000 m2 , situada a 300 m de la platja en un carrer que dóna accés a un passeig marítim de mes de 3 Km de longitud que possibilita els passejos amb bicicleta o a peu en una zona no explotada turísticament i molt tranquil·la. Al final de la platja es troba un xicotet port de pescadors amb club nàutic.
Els Cases d’Alcanar posseeix parada d’autobús, botigues de comestibles, restaurants amb exquisida gastronomia de la zona.
Centre d'Alcanar a 3,5 Km. Centre de Sant Carles de Les Ràpita 8 Km. Centre Vinaròs 10 Km. En la zona pot trobar centres comercials. Possibilitat de visitar llocs i ciutats mil·lenàries: El delta de L’Ebre, Morella, Peníscola, Etc.
La Parcel·la costa d'una zona enjardinada d'uns 300 m2 ; piscina privada, situada en un xicotet tossa i rodejat de gespa i per una sènia que pertanyia a l’antiga finca de cultiu de dimensions 7,5 x 3,5, i amb una profunditat d'1,60 a 1,90. En la parcel·la uns 500 m2 , estan destinats a cultiu d'hortalisses, arbores fruiters.

En la zona hi ha grans pins que possibiliten un racó d'ombra molt plàcida i molt tranquil habilitat amb mobles de terrassa. Existeixen també figuera, cocoters etc..
La parcel·la possibilita un aparcament interior de fins per a tres cotxes de més de 120 m2 . Sistema d’il·luminació del jardí, totalment automatitzat. 
Les festes majors de la població són el 15 d’agost amb activitats com a bous en el port i revetlles populars.
La vivenda:
Casa amb 6 habitacions, 154 m2 en dos plantes. En planta baixa: hall-saló, de 20 m2 , amb accés directe a l'antiga sènia de tracció animal reconvertida en una font i a la piscina, amb una terrassa i barbacoa coberta de 25 m2, decorada amb ceràmica valenciana, un dormitori amb llit de matrimoni, un altre dormitori amb llitera, un aseo gran amb dutxa, Wc, bidet, lavabo. En primera planta: saló de 27 m2 amb una xemeneia , una habitació doble, una altra habitació doble, cuina de 20 m2 , amb eixida a una terrassa exterior, ideal per a solàrium.
Mobiliari confortable i de qualitat, moblada amb un xicotet toc d'aire rural.
La casa està dotada de tela contra els insectes en totes les finestres. TV color i via satèl·lit ASTRA. Cuina dotada de vitroceràmica, forn, nevera, congelador, llavadora, microones.