BON DESCANS
 
s
SDF
sdfs
fd
sdfs
dfs
asdas
asd
CARACTERÍSTIQUES DE LA VIVENDA
PRAT --- BÀS DESCANS. MARJAL 46
Situació: Costa Daurada.
Població: Alcanar, (Les Casas d'Alcanar).
Adreça: Avinguda Marjal, 46
NÚM. Persones: 8.
Dormitoris: 4.
Cuna: Opcional, Sí.
Animals domèstics: No.
Pista de Tenis: Possibilitat d'accedir a clubs de tenis de la zona.
Bicicletes: Lloguer de bicicletes opcional només per a inquilins.
PISCINA: SI, amb una cerca de protecció.
LA VIVENDA
La vivenda es construïx en una àrea urbana, dins d'una àrea rural, amb els avantatges que suposa de tranquil·litat d'esta àrea residencial. El residència està prou prop a la N-340 com per a estar ben comunicada i prou lluny com perquè no moleste.
Casa apariada construïda en el 2002 en una parcel·la de 400 m2, situada a 300 m de la platja en un carrer que dóna accés a un passeig marítim de mes de 3 Km. de longitud que possibilita els passejos amb bicicleta o a peu en una zona no explotada turísticament i molt tranquil·la. Al final de la platja es troba un xicotet port de pescadors amb club nàutic.
Els Cases d’Alcanar posseïx parada d'autobús, botigues de comestibles, restaurants amb exquisida gastronomia de la zona.
Centre d'Alcanar a 3,5 Km. Centre de Sant Carles de Les Ràpita 8 Km. Centre Vinaròs 10 Km. En la zona pot trobar centres comercials. Possibilitat de visitar llocs i ciutats mil·lenàries: El delta de L’Ebre, Morella, Peníscola, Etc.
La Parcel·la consta d'una zona ajardinada d'uns 450 m2 ; En el jardí zona hi ha grans arbres de jardí com: jacaranda, albízies, acàcies, acer, catalpa. que possibiliten un racó d'ombra molt plàcida i molt tranquil habilitat amb mobles de terrassa i jardí amb un PISCINA de 6.5m per 3.5m. 
La parcel·la possibilita un aparcament interior de fins per a dos cotxes . Sistema d'il·luminació del jardí, totalment automatitzat. 
Les festes majors de la població són el 15 d'agost amb activitats com a bous en el port i revetles populars.
La vivenda:
Casa amb 6 habitacions, 200 m2 en dos plantes. En l'entrada: hall-saló, de 35 m2 amb accés directe a la cuina de 20 m2 , a les habitacions i a la terrassa. També té una barbacoa i una dutxa exterior. Un dormitori amb llit de matrimoni, una altra habitació amb dos llits, un altre dormitori amb llitera, una aseo gran amb dutxa, Wc, bidet, lavabo en primera planta. En la planta baixa a més del garatge, hi ha una habitació amb dos llits una neteja amb dutxa, Wc, lavabo i també un gran saló amb ximenera d'uns 60 m2 
Mobiliari confortable i de qualitat, moblada amb un xicotet toc d'aire rural.
La casa està dotada de tela contra els insectes en totes les finestres. TV color i via satèl·lit ASTRA. Cuina dotada de vitroceràmica, forn, nevera, congelador, llavadora, microones.